RETIREN DEL MERCAT UNA RAJOLA DE XOCOLATA NO ETIQUETADA EN CASTELLÀ !

Alerta a Consum: Detecten una rajola de xocolata no etiquetada en castellà.
El fabricant ja ha iniciat el procés de retirada d’un sol lot d’aquest article que s’ha distribuït a Catalunya i al País Valencià.

Alerta de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) del Ministeri de Consum. Un lot de rajoles de xocolata de la marca Milka s’han distribuït a Catalunya i al País Valencià, entre d’altres llocs, sense l’etiquetatge en castellà.

El lot té la referència l’OOV0432741 i corresponen a una barra de 250 grams farcida de caramel, amb el nom comercial de Milka MMMAX Luflée Caramel, amb data de caducitat del sis d’abril del 2024. Conté també corfa, blat, llet, soja i avellana.

L’avís de l’Agència és per aquelles persones que pateixin alguna al·lèrgia o intolerància alimentària a algun d’aquests productes descrits. Per la resta de la població, no comporta cap mena de risc.

El fabricant ha iniciat el procés de retirada d’aquest article del mercat, avisant als establiments d’aquesta incidència.

El castellà, obligatori en tot l’etiquetatge

El castellà continua tenint el privilegi de ser l’única llengua en la qual és obligatori etiqueta a l’Estat espanyol, un privilegi imposat pel franquisme i que cap govern ‘democràtic’ ha volgut revertir. La nova llei de Consum, aprovada el 26 de febrer del 2022, amb els vots del PSOE i Unides Podem, manté aquesta normativa que obliga a les empreses a sotmetre’s a la normativa lingüística de l’Estat i desatén les necessitats dels consumidors de parla catalana, entre d’altres.
Informa:RACOCATALA:CAT (11-VIII-2023)

49 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: