RETORNEN ELS CARTELLS AMB EL NOM DE PERPINYÀ EN CATALÀ A LES ENTRADES DE LA CIUTAT

Els serveis de l’ajuntament de Perpinyà estan tornant a instal·lar els cartells “Perpinyà” i La Catalane” a les principals entrades de la ciutat, segons informa Ràdio Arrels.

El divendres 8 d’octubre Unitat catalana, i ràpidament moltes altres entitats, va denunciar la desaparició massiva dels panells en català a les diferents entrades. En un primer temps l’ajuntament va apuntar al possible robatori, en particular els seguidors de rugbi. Després es va esmentar una operació de manteniment tot anunciant que tornarien els cartells.

Finalment es pot afirmar aquest dilluns que en les principals entrades com al pont Aragó ja tornen a ser en plaça tant els panells en català de “Perpinyà” com el panell de “La Catalane”.

La batllia de Perpinyà està en mans de l’extrema dreta i el seu alcalde, Louis Allot és un furibund catalanòfob. Aquest mes de març va canviar l’escut i el lema de “La Catalana” per “La Radiant” com a denominació de la ciutat i va reivindicar el seu caràcter francès. Aquest mateix octubre va bloquejar el projecte de construcció del Liceu de l’Escola Bressola.
Informa:RACOCATALA.CAT (18-X-2021)

152 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: