RIBÓ: ” EL COL·LAPSE DE LA SANITAT ÉS PERQUÈ VE GENT A OPERAR-SE DE TOT ESPANYA “

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha apuntat aquest dilluns que un dels “dèficits” de la sanitat pública a Catalunya és que té un “sobrecost” per la gent que ve a Catalunya a intervenir-se. “La sanitat de Catalunya és d’una qualitat excel·lent. La prova és que venen d’altres comunitats a intervenir-se”, ha indicat en declaracions a Ser Catalunya en preguntar-li per les llistes d’espera. “Qui ens anava a dir que la versió sanitària de l”Espanya ens roba’ l’encunyaria el senyor Ribó, Síndic del procés. Se li hauria de caure la vara de vergonya”, ha etzibat com a reacció a aquestes paraules a través de Twitter el president del grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa.

Albiach demana a Ribó que rectifiqui: “El Síndic de Greuges no ha de ser el defensor del Govern”

La presidenta de CatECP al Parlament, Jéssica Albiach, ha demanat al Síndic de Greuges, Rafael Ribó, que rectifiqui les seves declaracions sobre la sanitat catalana. Segons Albiach, el Síndic de Greuges no ha de ser el defensor del Govern, sinó el “defensor de la ciutadania catalana i els seus drets”. “Hauria de rectificar”, ha conclòs Albiach en un missatge a través del seu compte de Twitter.
Informa:LAREPÚBLICA.CAT (9-12-2019)

N.de la R.
Ribó ha posat el dit a una de les nafres que afecta la sanitat pública catalana.Ribó no diu pas que Espanya ens robi.Per tant, sembla lògic que en el cas d’operacions normals cadascú hauria de ser intervingut en la seva comunitat autonòmica.

750 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: