RICARD USTRELL SUBSTITUIRÀ EL FAQS AMB UN NOU PROGRAMA D’ENTRETENIMENT A TV3

(ALBERT VILANOVA )
Ricard Ustrell torna a la franja dels dissabtes a la nit. El periodista, que deixarà de presentar el Planta Baixa, completa el puzzle de TV3 en els moviments per a la propera temporada. Ustrell dirigirà un format d’entreteniment produït per La Manchester a partir de la tardor en l’espai que deixa l’adeu del Preguntes Freqüents (FAQS), tal com han confirmat diverses fonts a NacióDigital.

El nou programa serà un talk show amb entrevistes i convidats “no habituals”. El projecte estava previst per ser emès els diumenges, però la decisió de la cadena de prescindir del FAQS ha precipitat el moviment en el calendari. La proposta ja ha estat aprovada per TV3 i s’espera que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) la ratifiqui dimecres que ve. L’espai tindrà públic i una banda musical al plató i, segons fonts del programa, l’objectiu és que cada setmana “hi passin coses”. El nou talk show apostarà, també, per traspassar la pantalla del televisor i arribar a un gruix important de consumidors digitals.

El FAQS, que va néixer amb el mateix Ricard Ustrell com a presentador i amb audiències properes al 20% de share, ha baixat fins al voltant del 13% en aquesta última temporada -amb Cris Puig-, castigat pel descens de l’interès informatiu en el procés i la pandèmia. En l’apartat digital, que TV3 vol potenciar en el nou format, el FAQS ha tingut una mitjana mensual de 65.000 usuaris únics i 144.000 reproduccions en directe i a la carta. A Twitter era un dels programes amb més reaccions: aquesta temporada el ha generat gairebé 380.000 missatges.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (3-6-2022)

61 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: