RIVERA ES REVOLTA CONTRA ELS SEUS CREADORS

” Rivera es revolta contra els seus creadors ”

( SALVADOR COT )

T√© algun ress√≤ mitol√≤gic aquest convenciment d’Albert Rivera, cada cop m√©s unipersonal, en la profecia que el convertir√† en el pr√≤xim l√≠der de la dreta i, tot seguit, en el president del govern espanyol. Com una Cassandra madrilenya, ell veu clar l’auguri que el crida a no fer cas dels cants de totes les sirenes de l’Ibex que li coregen, harm√≤nicament, la melodia de facilitar la investidura de Pedro S√°nchez perqu√® el PSOE es pugui desempallegar de Podemos i, sobretot, dels independentistes catalans. Per√≤ Rivera, serrant la mand√≠bula, dedica un imprevist “no √©s no” als seus protectors, que assisteixen, astorats, a la rebel¬∑li√≥ del seu replicant pol√≠tic que, de sobte, es regira insolent contra els designis dels seus creadors.

Per√≤, de qu√® serveix Ciutadans si, per la ra√≥ que sigui, deixa de ser √ļtil per apuntalar el r√®gim del 78? Els que van beneir amb encens i diners l’aterratge a Madrid del jove l√≠der anticatalanista ara li aconsellen, taxativament, que faci el que se li diu perqu√®, en cas contrari, “en aquesta ocasi√≥ no ser√† un home qui se su√Įcidi, sin√≥ tot un partit. Tot just havia nascut amb la promesa de regenerar la vida pol√≠tica espanyola i comen√ßa a agonitzar”, li etziba, desp√≤tic, Juan Luis Cebri√°n des d’El Pa√≠s que tant i tant de temps l’ha afalagat.

La insubordinaci√≥ ins√≤lita de Rivera √©s trag√®dia i √©s com√®dia. Va arribar despullat i ja li diuen que marxar√† despullat si no obeeix els que el van crear i el van col¬∑locar al mig del tauler. Vejam fins on arriba la vanitat d’ell i la paci√®ncia dels altres.
Informa:ELMON.CAT (25-6-2019)

320 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: