RIVERA ES REVOLTA CONTRA ELS SEUS CREADORS

” Rivera es revolta contra els seus creadors ”

( SALVADOR COT )

TĂŠ algun ressò mitològic aquest convenciment d’Albert Rivera, cada cop mĂŠs unipersonal, en la profecia que el convertirĂ  en el pròxim lĂ­der de la dreta i, tot seguit, en el president del govern espanyol. Com una Cassandra madrilenya, ell veu clar l’auguri que el crida a no fer cas dels cants de totes les sirenes de l’Ibex que li coregen, harmònicament, la melodia de facilitar la investidura de Pedro SĂĄnchez perquè el PSOE es pugui desempallegar de Podemos i, sobretot, dels independentistes catalans. Però Rivera, serrant la mandĂ­bula, dedica un imprevist “no ĂŠs no” als seus protectors, que assisteixen, astorats, a la rebel¡liĂł del seu replicant polĂ­tic que, de sobte, es regira insolent contra els designis dels seus creadors.

Però, de què serveix Ciutadans si, per la raĂł que sigui, deixa de ser Ăştil per apuntalar el règim del 78? Els que van beneir amb encens i diners l’aterratge a Madrid del jove lĂ­der anticatalanista ara li aconsellen, taxativament, que faci el que se li diu perquè, en cas contrari, “en aquesta ocasiĂł no serĂ  un home qui se suĂŻcidi, sinĂł tot un partit. Tot just havia nascut amb la promesa de regenerar la vida polĂ­tica espanyola i comença a agonitzar”, li etziba, despòtic, Juan Luis CebriĂĄn des d’El PaĂ­s que tant i tant de temps l’ha afalagat.

La insubordinaciĂł insòlita de Rivera ĂŠs tragèdia i ĂŠs comèdia. Va arribar despullat i ja li diuen que marxarĂ  despullat si no obeeix els que el van crear i el van col¡locar al mig del tauler. Vejam fins on arriba la vanitat d’ell i la paciència dels altres.
Informa:ELMON.CAT (25-6-2019)

214 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: