RUFIÁN, EL NOU DURAN I LLEIDA D’ESPANYA

( SARA SÁNCHEZ )

Divendres passat la JEC va actuar des de les cavernes de l’Estat més profund. Ha inhabilitat al president Torra i suspès a l’eurodiputat Junqueras, així d’una sola tacada, un cop d’Estat des de la Junta.

I què és una Junta a part de ser una institució?

És un element clau de la repressió de l’Estat i de la defensa de la ‘uniodad del reino’. I juga amb dos elements: està en una missió patriòtica amb una estratègia per a dividir l’independentisme (Junqueras i Torra) i per altra, vol unir un país a través de la il·legalitat justificada sota la bandera espanyola. Com hem vist, ni el clatellot del Parlament Europeu d’ahir ha fet minvar les intencions d’acabar per tots els camins possibles i fora de la llei d’Espanya contra les aspiracions de Catalunya.

I és que salvar Espanya és una feina que no només fan els partits: ho fan els Borbons, les forces d’ocupació, la justícia i els mitjans de comunicació. Això que us he explicat no només ho fa un partit (com el PP portant a la justícia tot el que pot). Per tant, aquesta espanya antidemocràtica i de tuf franquista no l’arreglarà un govern “progressista emmanillat” pel deute i les restriccions de Brussel·les per més que els d’ERC ens vulguin fer passar bou per bèstia grossa.

No, això no es pot arreglar amb esparadrap, la ferida ha de surar oberta i que cicatritzi definitivament. Però això és cosa d’ells, nosaltres vam votar la independència del nostre País i els partits no es deuen a Espanya, es deuen als seus votants de Catalunya.

Hi haurà investidura, Tardà ja ens ha donat un preavís, sembla que vol salvar a Espanya, potser això els farà perdre Catalunya, i després d’escoltar Rufián en la investidura m’ha recordat el Duran Lleida més genuí, celebrant l’acord amb el Felipe del s. XXI des de l’hotel Palace, de l’antic propietari Mauricio Casals, “el català” que manega millor que ningú el 3% de tots els polítics, no sé què puc dir que pot passar.

Veurem…

Informa:LAREPUBLICA.CAT (8-1-2020)

226 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: