SALA-I-MARTÍN: ” COLAU SERÀ L’ALCALDESSA PERQUÈ TOT VA NOMÉS DE CADIRES “

L’economista Xavier Sala-i-Martín ha pronosticat que Ada Colau serà alcaldessa de Barcelona perquè triarà PSC i Cs. Sala-i-Martín ha argumentat que les negociacions a l’Ajuntament no van “de principis sinó de cadires”, i que per això aquest serà el resultat final. L’economista ha demanat a Ernest Maragall que se n’adoni i que ERC reaccioni a la resta de Catalunya davant d’aquest desenllaç predestinat.

“En Maragall encara no s’ha adonat que entre ser la segona a un Ajuntament amb ERC i ser l’alcaldessa amb PSC i C’s, Colau sempre triarà PSC i C’s. Si no li oferiu l’alcaldia, no pactarà amb vosaltres”, ha indicat.

En Maragall encara no s’ha adonat que entre ser la SEGONA a un ajuntament amb ERC i ser la ALCALDESSA amb PSC i C’s, Colau sempre triarà PSC i C’s. Si no li oferiu l’alcaldia, no pactarà amb vosaltres. https://t.co/d1adm8J0j1

— Xavier Sala-i-Martin (@XSalaimartin) 5 de juny de 2019
“Perquè, per més que ho disfresseu tot i tots, això no va ni de principis. Això va de cadires. I en el tema de cadires, la Colau té la paella pel mànec. Quan abans s’adoni l’Ernest Maragall d’aquesta situació, abans podrà reaccionar ERC a la resta de Catalunya”, ha assegurat..

Perquè, per més que ho disfresseu tot i tots, això no va ni de principis. Això va de cadires. I en el tema de cadires, la Colau té la paella pel mànec. Quan abans s’adoni l’@ernestmaragall d’aquesta situació, abans podrà reaccionar ERC a la resta de Catalunya.

— Xavier Sala-i-Martin (@XSalaimartin) 5 de juny de 2019
Informa:ELNACIONAL.CAT (5-6-2019)

397 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: