SALA I MARTÍN FA TRES TUITS IMPLACABLES SOBRE AYUSO I CASADO: ÉS TONTO I ESTÀ MORT

La ruptura del PP en dos és un fet. Mentre la premsa espanyola va fent titulars apocalíptics sobre les suposades crisis entre ERC i Junts o entre PSOE i Podemos, resulta que qui es trenca és la dreta. Després que el PP faci fora dels seus governs a Ciudadanos, ara és el PP qui es trenca per dins: el bàndol de Casado i el bàndol d’Ayuso. Ells mateixos reconeixen que només en pot quedar un, o cap dels dos i que a les eleccions hi presentin a Feijóo. Casado hauria d’anar fora per espiar Ayuso des de l’Ajuntament, amb fons públics, i Ayuso hauria de dimitir perquè el seu germà s’ha endut un contracte milionari a dit, discrecional, en plena pandèmia per mascaretes. Qui hi suca pa és una de les ments més clares de l’independentisme, el professor Xavier Sala-i-Martín:

Davant l’escàndol el que primer ha analitzat el professor és el paperot de tots dos peperos: Ayuso (presumpta) corrupta, el germà un aprofitat sense ànima i Casado que és tonto i està mort:
per Taboola

Ayuso ho té molt difícil per guanyar el pols, requereix que tot el partit es rebel·li i exigeixi un congrés extraordinari per fer fora Casado i posar-s’hi ella. Inviable. Així que ella és amb el contracte a dit al seu germà, una suposada corrupta, però Casado és tonto per enfrontar-se així amb la seva principal candidata per gelosia que no li prengui el lloc.

La ironia del professor Sala-i-Martin és proverbial i afegeix que és cert, és presumpte… llicenciat en Dret:

Encara més encertada la comparativa entre una presidenta que adjudica contractes en pandèmia sense concurs públic al seu germà. Quim Torra va presidir Catalunya durant la pandèmia i no va haver-hi un sol cas de corrupció en actes discrecionals

I en acabat, l’economista que en sap de números es fa una pregunta pertinent sobre un tribunal de números:

Un Tribunal de Cuentas que persegueix només independentistes però que en plena onada de contractes discrecionals, a dit, sense concurs fets per la Comunidad de Madrid durant la pandèmia no investiga ni un paper. Preguntes com punyals. Imprescindible Sala-i-Martín.
Informa:ELNACIONAL.CAT (18-2-2022)

87 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: