SALA I MARTÍN TRINXA LES MENTIDES DE SÁNCHEZ: ILLA NOMÉS TÉ L’11% DEL CENS

L’economista Xavier Sala i Martín ha deixat en evidència els tripijocs del president espanyol, Pedro Sánchez, que aquest matí al Congreso ha intentat minimitzar la victòria independentista del 14-F afirmant que el vot independentista “només representa el 23% del cens”. Sala i Martín ha recollit el guant i li ha donat unes quantes lliçons elementals de democràcia: “l’actitud de Pedro Sánchez és antidemocràtica: guanya qui té majoria de vots i ni la majoria del cens.
Si l’independentisme “només té el 23% del cens” l’annexionisme només té el 20%. Per tant, seguim sent més que vosaltres. Punt i final”. I li recordo: “Per cert, amb aquests càlculs, Salvador Illa només té el suport de l’11% del cens”. L’home de les americanes de colors rebla el clau amb aquesta última piulada que tanca el fil dedicat al president espanyol: “Finalment el senyor Sánchez afirma que hi ha majoria d’esquerres. Però les esquerres només tenen el 21% del cens.
Com pot parlar de majoria d’esquerres i negar la majoria independentista? Aquest personatge nefast i antidemocràtic és d’un cinisme superlatiu. Prou de mentir!
Informa:LAREPUBLICA.CAT (24-2-2021)

257 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: