SALUT PROPOSARÀ AL GOBIERNO QUE NOMÉS TRES REGIONS PASSIN A LA FASE 1

El Departament de Salut proposarà al govern espanyol que dilluns tres regions sanitàries catalanes passin a la fase 1 de desconfinament. Es tracta de les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i l’Alt Pirineu-Aran, segons han confirmat fonts de la conselleria a NacióDigital. La consellera Alba Vergés ho ha detallat en roda de premsa aquest mateix dimarts a la tarda. Les tres regions que reben la llum verda per avançar en la desescalada representen només 852.093 habitants, poc més del 10% de la població.

Les sis regions sanitàries restants, per tant, continuarien en la mateixa situació que actualment. Són les regions de Barcelona Ciutat, Àmbit Metropolità Nord, Àmbit Metropolità Sud, Catalunya Central, Girona i Lleida. El motiu és que segons el Departament el risc de rebrot és més alt en aquestes zones

La fase 1 de desconfinament permet trobades de deu persones, com a màxim, mantenint una distància de seguretat de dos metres entre persones obligatòria i la recomanació d’ús de mascareta i desinfecció de mans.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (6-5-2020)

204 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: