D’altra banda, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, processat per desobediència per l’emissió d’anuncis de l’1-O, ha al·legat que dos directius de la CCMA li van parar un “parany” i el van sotmetre a una “insuportable pressió” perquè assumís una responsabilitat sobre publicitat que no tenia.

Així ho sosté l’advocat de Gordillo, Carles Monguilod, en un escrit, al que ha tingut accés Efe, en el que demana a la titular del jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona que revoqui el seu processament en la causa sobre l’1-O i decreti el seu sobreseïment.

Com ja va fer el periodista davant la jutgessa en la seva declaració com a imputat, l’escrit sosté que Gordillo, com a director de l’emissora pública, té competència en els continguts informatius, però no en l’emissió de publicitat.

Arran de l’emissió dels anuncis sobre el referèndum a TV3 i a Catalunya Ràdio durant els dies previs a l’1-O, la jutgessa ha processat per desobediència la vicepresidenta de la CCMA, Núria Llorach, el director de TV3, Vicent Sanchis, Saül Gordillo i el director comercial i de màrqueting de la CCMA, Martí Patxot.

Informa:ELNACIONAL.CAT (3-5-2019)