SENSE INDEPENDÈNCIA NO HI HA LLENGUA: SEAT, UN CAS MÉS

Sense independència no tenim llengua: la política contra el català de SEAT ho confirma
La Plataforma per la Llengua ho posa al descobert, comparant el tracte que rep el català respecte a la resta de llengües on SEAT quasi no ven cotxes però respecte la llengua del país

Si la llengua catalana no és oficial d’un estat, aquesta no és respectada

Bona feina de la Plataforma per la Llengua en un conjunt de piulades: “T’has demanat mai per què la pantalla, el web i el manual dels vehicles de @tuSEAT és en noruec a Noruega amb 416 vehicles venuts el 2019, o en letó a Letònia amb només 321, i en canvi no és en català on aquesta llengua és oficial tot i vendre’n 28.232 el mateix any?”

“El mercat on el català es oficial és el 5è mercat mundial de #SEAT. Fabrica SEAT a Letònia? A Noruega? S’identifica SEAT com a marca de Riga? D’Oslo? Rep ajuts de poders locals letons? Patrocina un club de futbol noruec? O tot el contrari i això és el que passa a casa nostra?”

“Ara com ara els milions de catalanoparlants que viuen a #Catalunya, #PaísValencià i #IllesBalears s’hauran de conformar en tenir el vehicle en desenes de llengües però no pas en català”

Andorra com estat reconegut ha sortit guanyant, confirma que sense estat la llengua no és respectada

A #Andorra ja disposen a partir d’aquest juliol d’un web en català, http://seat.ad o http://seat.cat, on també es poden descarregar en català els catàlegs dels vehicles

https://seat.ad/vull-un-seat/catalegs.html…
Informa:LAREPUBLICA.CAT (1-8-2020)

365 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: