S’EXHAUREIXEN LES BUTLLETES DE CENSURA A BARTOMEU EN MOLTS PUNTS

Les noves mesures i accions que els impulsors de la mociĂł de censura contra Bartomeu van prendre per tal de motivar els socis a signar-la estan donant els seus fruits. Quan falten poques hores perquè es faci pĂşblic el segon recompte, que tindrĂ  lloc entre dilluns i dimarts, desprĂŠs de les 7.500 signatures comptabilitzades el dia 8 de setembre, les previsions que des de MĂŠs Que Una MociĂł havien fet s’han vist superades.

Com ha pogut saber El Nacional.cat, durant la Diada va haver-hi una bona afluència de signatures però va ser el dia segĂźent, el dissabte dia 12, quan diversos punts de recollida van comunicar als organitzadors que necessitaven mĂŠs butlletes perquè les que tenien s’havien esgotat davant l’afluència de gent que hi havia anat a signar.

Cartells mociĂł de censura Bartomeu @SeguimentFCBL’encartellada a diferents llocs de Barcelona, una de les noves mesures impulsades. / @SeguimentFCB

Aquests punts, com per exemple els situats al districte de GrĂ cia, havien vist desbordades les seves previsions i van haver de demanar mĂŠs butlletes per poder fer front a l’alta demanda dels socis. La plataforma va impulsar noves mesures desprĂŠs de rebre un atac informĂ tic a la seva pĂ gina web, i segons expliquen a El Nacional.cat, estan força contents amb els resultats i ara caldrĂ  veure de quina forma es tradueix en els nĂşmeros de firmes.
Informa:ELNACIONAL.CAT (13-9-2020)

146 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: