S’EXHAUREIXEN LES BUTLLETES DE CENSURA A BARTOMEU EN MOLTS PUNTS

Les noves mesures i accions que els impulsors de la moci√≥ de censura contra Bartomeu van prendre per tal de motivar els socis a signar-la estan donant els seus fruits. Quan falten poques hores perqu√® es faci p√ļblic el segon recompte, que tindr√† lloc entre dilluns i dimarts, despr√©s de les 7.500 signatures comptabilitzades el dia 8 de setembre, les previsions que des de M√©s Que Una Moci√≥ havien fet s’han vist superades.

Com ha pogut saber El Nacional.cat, durant la Diada va haver-hi una bona aflu√®ncia de signatures per√≤ va ser el dia seg√ľent, el dissabte dia 12, quan diversos punts de recollida van comunicar als organitzadors que necessitaven m√©s butlletes perqu√® les que tenien s’havien esgotat davant l’aflu√®ncia de gent que hi havia anat a signar.

Cartells moci√≥ de censura Bartomeu @SeguimentFCBL’encartellada a diferents llocs de Barcelona, una de les noves mesures impulsades. / @SeguimentFCB

Aquests punts, com per exemple els situats al districte de Gr√†cia, havien vist desbordades les seves previsions i van haver de demanar m√©s butlletes per poder fer front a l’alta demanda dels socis. La plataforma va impulsar noves mesures despr√©s de rebre un atac inform√†tic a la seva p√†gina web, i segons expliquen a El Nacional.cat, estan for√ßa contents amb els resultats i ara caldr√† veure de quina forma es tradueix en els n√ļmeros de firmes.
Informa:ELNACIONAL.CAT (13-9-2020)

257 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: