S’EXHAUREIXEN LES BUTLLETES DE CENSURA A BARTOMEU EN MOLTS PUNTS

Les noves mesures i accions que els impulsors de la moció de censura contra Bartomeu van prendre per tal de motivar els socis a signar-la estan donant els seus fruits. Quan falten poques hores perquè es faci públic el segon recompte, que tindrà lloc entre dilluns i dimarts, després de les 7.500 signatures comptabilitzades el dia 8 de setembre, les previsions que des de Més Que Una Moció havien fet s’han vist superades.

Com ha pogut saber El Nacional.cat, durant la Diada va haver-hi una bona afluència de signatures però va ser el dia següent, el dissabte dia 12, quan diversos punts de recollida van comunicar als organitzadors que necessitaven més butlletes perquè les que tenien s’havien esgotat davant l’afluència de gent que hi havia anat a signar.

Cartells moció de censura Bartomeu @SeguimentFCBL’encartellada a diferents llocs de Barcelona, una de les noves mesures impulsades. / @SeguimentFCB

Aquests punts, com per exemple els situats al districte de Gràcia, havien vist desbordades les seves previsions i van haver de demanar més butlletes per poder fer front a l’alta demanda dels socis. La plataforma va impulsar noves mesures després de rebre un atac informàtic a la seva pàgina web, i segons expliquen a El Nacional.cat, estan força contents amb els resultats i ara caldrà veure de quina forma es tradueix en els números de firmes.
Informa:ELNACIONAL.CAT (13-9-2020)

216 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: