SIS DIRECTIUS DEL BARÇA DIMITEIXEN

Emili Rousaud, Quique Tombas, Silvio ElĂ­as, Josep Pont, Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia han comunicat la seva dimissiĂł a Josep Maria Bartomeu i han enviat una carta de comiat als socis

Maria Teixidor ha estat la directiva encarregada de comunicar-li a Josep Maria Bartomeu que ella i cinc directius mĂŠs presentaven la seva dimissiĂł. Una decisiĂł que arriba el dia desprĂŠs que el president del Barça convidĂŠs els vicepresidents Tombas i Rousaud a dimitir, juntament amb els directius Silvio ElĂ­as i Josep Pont. A aquest grup se’ls afegeix Jordi Calsamiglia. Aquest grup de directius ha fet tambĂŠ aquesta carta adreçada als socis del club.

Amb la present volem comunicar que els directius a sota signants hem traslladat al President Bartomeu la nostra decisiĂł de dimitir de manera irrevocable de la nostra condiciĂł de directius del FC Barcelona.

Hem arribat a aquest punt en no veure’ns capaços de revertir els criteris i les formes de gestiĂł del club davant dels importants reptes de futur i, en especial, a partir del nou escenari post pandèmia.

Remarquem tambĂŠ el nostre desencant pel desafortunat episodi de les xarxes socials, conegut com “Barçagate”, del qual vam ser-ne sabedors a travĂŠs de la premsa.

Demanem aquĂ­ que un cop es presenti el resultat de l’auditoria encarregada a PWC, es depurin responsabilitats aixĂ­ com l’eventual rescabalament patrimonial que correspongui.

Com a darrer servei al nostre club, recomanem que tant aviat com les circumstĂ ncies ho permetin es convoquin unes noves eleccions que permetin, amb tota l'”autoritas”, gestionar el club de la millor manera possible davant dels importants reptes del futur mĂŠs immediat.

Per Ăşltim, i no per això menys important, volem tenir un reconeixement i un agraĂŻment molt especial als nostres companys de Junta Directiva que han dedicat i dediquen les seves millors energies i esforços pel bĂŠ del nostre estimat Futbol Club Barcelona. TambĂŠ agrair als executius i als empleats del Club el seu recolzament i excel¡lent feina durant aquest temps en el que hem tingut l’honor de servir al nostre estimat Barça.

Una forta abrçada a tots.

VISCA EL BARÇA

Informa:ESPORTS3.CAT (10-4-2020)

218 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: