SOCIETAT CIVIL CATALANA INTIMIDA LES ESCOLES PERQUÈ FACIN EL 25% DE LES CLASSES EN CASTELLÀ

Societat Civil Catalana i l’Associació Catalunya per Espanya han enviat una carta a totes les comunitats educatives dels centres escolars del Principat per reclamar que a partir d’aquest curs escolar 2021-2022 s’apliqui la sentència del TSJC que obliga a fer el 25% de les hores lectives en castellà. Les entitats pressionen les direccions, consells escolars i federacions d’associacions de famílies perquè treballin per fer efectiva la doctrina fixada pel tribunal.

Al text adverteixen que “totes les sentències han estat favorables a l’ús del bilingüisme vehicular que, d’altra banda, sempre hauria d’haver existit”. Acompanyen el text de les sentències espanyoles sobre l’ús del castellà a les aules de Catalunya. “Hem arribat a una situació límit i contrària al sentit comú, que afecta l’educació de les futures generacions. S’estan prioritzant posicionaments ideològics, molts cops sectaris i restrictius, en lloc de la formació en llibertat que tenen dret i mereixen els nostres nens i joves”, diuen.
Informa:VILAWEB.CAT (7-IX-2021)
N.de la R.
En efecte, els nostres nenes i joves mereixen viure en llibertat,és a dir: incorporar-se a la llengua del país i no ser uns ocupants eterns espanyols

170 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: