TALLEN LA C-33 A BARCELONA PER ANUNCIAR LA VAGÀ DE DIMECRES PEL CATALÀ

Un grup de joves i d’estudiants d’Arran i el SEPC ha tallat la carretera C-33 a l’alçada de l’entrada de Barcelona per a donar a anunciar la vaga educativa d’aquest dimecres 23 de març.

“El límit per fer efectiva la sentència del Tribunal Suprem de Justícia de Catalunya que vol obligar a fer un mínim del 25% de les classes en castellà s’acosta i nosaltres no ens quedarem de braços plegats mentre ens roben el futur i la nostra llengua”, ha dit la portaveu del SEPC Marta Daviu, que ha demanat una passa endavant per encetar un nou cicle de mobilització i desobediència popular per a exigir una escola pública i 100% en català. “Sense català no hi ha escola i sense escola no hi ha futur”, ha dit.

Dimecres hi ha convocada vaga a tots els nivells educatius, d’infantil a la universitat, convocada pels sindicats COS, Intersindical i el SEPC. A diferència de l’aturada dels dies 15,16, 17, 29 i 30 de març, aquesta vaga no és unitària i s’ha convocat com a resposta a la sentència del 25% de classes en castellà.
Informa:VILAWEB.CAT (21-3-2022)

115 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: