TANCA UN RESTAURANT QUE VA PAGAR ELS IMPOSTOS A LA HISENDA CATALANA

El bar restaurant Siurana, situat a la població de Siurana, ha decidit abaixar la persiana després que Hisenda els hagi bloquejat el seu NIF i els hagi blocat els seus comptes corrents. Segons informa el reusdigital,cat, la parella que regentava el negoci van ser un dels impulsors de la plataforma ‘Diem prou’, que advocava per la insubmissió fiscal amb l’Estat espanyol, i que per tant pagava els seus impostos a través de l’Agència Tributària Catalana.

Segons el mateix mitjà, a la porta del bar els propietaris hi van posar uan nota per anunciar el tancament de l’establiment on hi deia que l’Agència Tributària espanyola “va revocar-los el NIF fa mig any i els va blocar els comptes fa tres mesos”, afirma.

En aquest punt, el restaurant va presentar un requeriment davant Hisenda argumentant que “l’empresa estava al corrent de pagament i havia complert amb totes les seves obligacions de manera normal”, alhora que afegia que, pel que fa a l’IVA i a l’impost de societats, “de forma reivindicativa ho havia fet amb Agència Tributària Catalana, amb la intenció d’obligar els nostres representants a obeir el mandat del poble expressat a l’Estatut del 2006”.

Els propietaris, a la mateixa nota, qualifiquen aquests fets de “d’atac a la nostra empresa”. En el mateix comunicat també es critica “la incompetència” de la Generalitat “per no aplicar l’Estatut del 2006, com els va exigir un 70% del poble català, ni aplicar la DUI, com els van exigir els catalans en el referèndum de l’1 d’Octubre del 2017.
Informa:ELNACIONAL.CAT (26-11-2019)

261 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: