TARDÀ, A LA DEFENSIVA: ” SÓC DE L’ANC I NO PENSO ESBORRAR-ME’N “

Joan Tardà, exdiputat i ara militant ras d’ERC, segueix sent però una de les veus més autoritzades i visibles d’Esquerra i ha estat entrevistat aquest matí a Rac1 per parlar d’actualitat política.

Entre moltes altres coses, durant un moment de la conversa, Tardà, que just ahir abans de l’entrevista es va reunir a la presó amb Oriol Junqueras, ha assegurat que “l’ANC s’equivoca” i ho ha argumentat explicant que “s’ha convertit en un contrapoder”.

Pel republicà, l’ANC “en lloc de facilitar l’acumulació de forces” creu que “està pervertint la voluntat diàfana de l’independentisme de ser flexible i obert”. Per acabar, ha dit que valora el que representa l’ANC però que ara el fa “patir”.

Com era d’esperar, una allau de crítiques s’ha precipitat sobre l’exdiputat per terra mar i aire. Davant l’enrenou generat, Tardà ha hagut de sortir del pas i ha fet un tuit explicant que ell segueix sent soci de l’ANC tot i que ha mantingut les crítiques a l’entitat civil: “Sóc de l’Assemblea d’ençà de quan només era una idea”. També afirma que no pensa donar-se de baixa i que seguirà anant a les convocatòries (no com Anna Simó o Josep Huget). Tot i això manté que l’ANC “s’equivoca supeditant el rol dinamitzador de voluntats a l’actuació com a grup polític”.

Joan Tardà i Coma@JoanTarda

Sóc de l’ @assemblea d’ençà q només era una idea. D’igual manera q res del q hem fet s’entendria sense el q ha significat (ni penso esborrar-me’n ni deixar d ser a les convocatòries) afirmo q s’equivoca supeditant el rol dinamitzador de voluntats a l’actuació com a “grup polític”

informa:LAREPUBLICA.CAT (6-8-2019)

..

 

382 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: