TARDÀ: ” ERC NO ÉS LA NOVA CiU PERQUÈ HAURIA DEIXAT DE SER HONRADA “

Joan Tardà, històric polític d’ERC que ha forjat bona part de la seva carrera al Congerso a Madrid, ha carregat de manera contundent i desbocada contra Artur Mas, que ahir va aparèixer al FAQS de TV3 i aquest matí també ha ofert una entrevista a Rac1.

El motiu de la presència del president Mas als mitjans de comunicació és que avui ha acabat el termini de la seva sanció pel 9-N que l’inhabilitava per a presentar-se a cap llista ni ostentar cap càrrec públic.

Tardà reprodueix unes paraules de Mas per a carregar fort contra ell: “Sembla que ERC vulgui reproduir el patró de CiU per la manera d’actuar que tenen a Madrid”. El republicà assegura que això és “impossible” i llavors el veterà polític dispara: “perquè per intentar-ho, abans hagués hagut de deixar de ser honrada i fer el camí dels Pujol corruptes i de la Convergència judicialitzada per mal finançament”.

Joan Tardà i Coma
@JoanTarda
Diu Mas: “Parece lq @Esquerra_ERC quiera reproducir el patrón de CiU, x la manera de actuar que tienen en Madrid”. Impossible! Perquè x intentar-ho abans hagués hagut de deixar d ser honrada i fer el camí dels Pujol corruptes i d la Convergència judicialitzada x mal finançament

Informa:LAREPUBLICA.CAT (23-2-2020)

224 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: