TARDÀ ES RECONCILIA AMB L’ANC I FA UNA CRIDA A MANIFESTAR-SE L’11-S

S’apropa la Diada de l’11 de setembre i l’exportaveu d’Esquerra al Congrés Joan Tardà estén la mà a l’ANC. A principis del mes d’agost, Tardà declarava que l’Assemblea “en comptes de facilitar l’acumulació de forces està pervertint la voluntat diàfana de l’independentisme de ser flexible i obert” i afegia que l’entitat “té un ADN de treballar per desvelar inquietuds, socialitzar aspiracions i rendibilitzar energies, i aquesta labor l’ha abandonat”.

Unes declaracions que no van agradar a la presidenta de l’entitat Elisenda Paluzie que li va recordar que “l’essència de l’ANC era condicionar l’agenda política”. Un joc creuat de declaracions que ara sembla que podrien trobar una entesa amb el darrer tweet de Tardà:

Joan Tardà i Coma
@JoanTarda
Per la Diada, tothom a la manifestació! Els punts de vista distints són legítims i millor no amagar-los, tot i que convé harmonitzar-los i superar-los tant com sigui possible. Xò quan l’@assemblea crida a mobilitzar-nos no valen excuses de mal pagador. Tothom al carrer l’11-S.

Joan Tardà admet que els diferents punts de vista sobre l’independentisme són legítims, no cal amagar-los però també admet que cal trobar una entesa. Amb la vista posada a l’11 de setembre, fa una crida a la mobilització per sortir a manifestar-se.
Informa:ELNACIONAL.CAT (25-8-2019)

339 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: