TEATRE I CINEMA EN CATALÀ: L’ESPAI TEXAS POSA A LA VENDA ELS PRIMERS ESPECTACLES

“L’Espai Texas posa a la venda els primers espectacles”.
L’equipament de cinema i teatre en català, que engegarà a l’octubre, ja ha recaptat més de 138.000 euros

L’Espai Texas ja ha posat a la venda els primers espectacles, que començaran a l’octubre després d’haver recaptat més de 138.000 euros (concretament 138.970) en el projecte de micromecenatge que té obert amb la plataforma Goteo. L’espai destinat al cinema i teatre exclusivament en català s’havia fixat obtenir un mínim de 30.000 euros, que ha superat amb escreix, i espera arribar al nivell òptim de 195.000 euros.

L’equipament situat a l’antic cinema Texas de Barcelona reobrirà aquesta tardor després d’haver estat tres anys tancat. Engegarà amb l’obra Austràlia, d’Israel Solà, i PONGO, de Judit Martín, Alba Florejachs i Mónica Ballesteros. Austràlia és una comèdia dramàtica sobre les maternitats i els vincles familiars, mentre que PONGO és una comèdia que parla de les històries que amaguen els objectes que tenim a casa i que parteix dels objectes que el públic porta al teatre.

El projecte de l’Espai Texas preveu convertir dues de les sales de cinema en una sala de teatre amb capacitat per a 200 butaques. En aquest espai es donarà sortida a produccions petites amb projecció i acollirà també altres actes culturals com presentacions de llibres, concerts, pòdcasts i monòlegs.
Informa:RACOCATALA.CAT (1-VII-2023)

61 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: