TEBAS, EL FEIXISTA: ” EL BARÇA-MADRID ÉS PROBLEMA D’ESTAT “

La política està afectant de ple en l’esport aquesta temporada. El Clàssic entre el Barça i el Reial Madrid s’hauria d’haver jugat aquest cap de setmana passat, però el Comitè de Competició el va ajornar pel 18 de desembre. Ara l’últim en pronunciar-se ha estat el president de La Lliga, Javier Tebas.

“El que estava clar és que estava en el focus dels CDR”
“Nosaltres volíem intercanviar els partits per retardar-ho el màxim. El 18 de desembre no s’ha escollit amb l’acord de La Lliga. El Clàssic és un problema d’Estat, no només del Barcelona. Fins al 18 de desembre passaran moltes coses a Espanya que espero que siguin positives per al partit i la seguretat a Barcelona”, ha explicat Tebas aquest dimarts.

El president de La Lliga s’ha pronunciat sobre el Tsunami Democràtic i els CDR: “Tsunami Democràtic havia fixat la seva actuació pensant en el Clàssic”. “Havien posat el mateix focus que el dia 18, però està molt més lluny i hi ha les eleccions en mig. Queden 45 dies. El que estava clar és que estava en el focus dels CDR, diguin el que diguin els Mossos”, ha afegit.

“Hi ha molts països que s’ho perdran”
El principal problema de La Lliga per al 18 de desembre era l’horari. “Era molt important que es jugués el cap de setmana. I al migdia. Hi ha molts països que s’ho perdran”, ha comentat.

Un altre dels temes ha estat sobre la vaga que faran les futbolistes. “La conclusió que trec és que tots els projectes a la vida s’han de pujar les escales d’una amb una. No vulguem córrer molt i ensopegar-nos. És un orgull que hi hagi estadis amb gent i que creixin, però han d’anar pas a pas”, ha assegurat Tebas.

I finalment, el president de La Lliga ha valorat les lamentables declaracions de José María García. “Desafortunades. Jo crec que José María García va intentar corregir-les i que, en el fons, no pensa això”, ha sentenciat.
Informa:ELNACIONAL.CAT (29-10-2019)

322 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: