TENSI√ď ENTRE MOSSOS I MANIFESTANTS DAVANT DEL PARLAMENT

El Parlament ha sigut escenari aquesta tarda de moments de tensi√≥ entre un grup de manifestants independentistes ‚Äďalguns dels quals, encaputxats‚Äď i agents dels Mossos d’Esquadra. Els agents han demanat diverses vegades que els manifestants abandonessin el parc, per√≤ el grup -d’unes 300 persones- que formava part d’una mobilitzaci√≥ alternativa a la de l’ANC i √ímnium, no ha aturat els llan√ßaments de pedres i pots de fum contra les portes de la cambra.

Els manifestants tamb√© han llan√ßat ampolles d’aigua i llaunes de cervesa contra els periodistes de TVE i han tombat algunes tanques de protecci√≥ de l’edifici, que estava sent custodiat per desenes d’agents antiavalots.

Aquest vespre els Mossos han acordonat l’edifici i han advertit per megafonia de possibles c√†rregues. Segons ha informat la policia catalana, no consta de moment cap detingut, per√≤ s√≠ que s’han identificat dues persones que arrencaven llambordes per llan√ßar-les contra la l√≠nia policial.

Els manifestants, convocats sota el lema ‘1 d’Octubre, ni oblit ni perd√≥’, han cridat consignes com ara “Independ√®ncia” i “Fora les forces d’ocupaci√≥”. Convocats pels CDR amb el mateix lema, l’octubre de l’any passat, quan feia un any de l’1-O, els Mossos van carregar contra un grup de manifestants que van intentar accedir al Parlament.

Informa:ARA.CAT (11-9-2019)

272 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: