Les dues persones han resultat ferides amb una pistola de balins mentre estaven en una carpa del partit i, com a conseq√ľ√®ncia, han patit hematomes. Segons la policia catalana, les ferides s√≥n lleus.

La Gu√†rdia Urbana s’ha despla√ßat fins al lloc dels fets i, m√©s tard, s’hi han personat els Mossos d’Esquadra. Ha estat la policia catalana la que s’ha quedat la investigaci√≥, segons han explicat a aquest mitj√†.

Atac similar fa unes setmanes

Tot i que les investigacions encara estan en una fase molt embrion√†ria, fonts de la policia catalana han explicat a ElNacional.cat¬†que la desvinculen d’un atac pol√≠tic contra el partit de Carles Puigdemont.

Fa poc mesos la policia catalana tamb√© va rebre l’av√≠s d’un atac similar a la zona. En aquell moment no es va poder identificar l’autor o els autors dels trets i s’espera que ara, amb m√©s informaci√≥ i amb els balins recollits avui, es pugui tancar el cercle contra la persona que ha disparat contra els militants de Junts per Catalunya.

Els Mossos d’Esquadra ho qualifiquen de “bretolada” tot i que mantenen oberta la investigaci√≥. El cas s’ha posat en mans de la brigada d’Informaci√≥, els agents especialitzats en la lluita contra el radicalisme i la ultradreta.

“Aqu√≠ hi ha trets sovint”

Un ve√≠ del lloc dels fets¬†s’ha posat en contacte amb ElNacional.cat¬†per denunciar que no √©s la primera vegada que hi ha atacs amb balins en aquesta zona. Segons el testimoni, un edifici del carrer Pujades ha rebut trets, en diverses ocasions, efectuats amb pistola de balins que han causat desperfectes en diverses finestres.

El ve√≠ lamenta que, tot i que els Mossos saben que en aquesta zona hi ha atacs similars sovint, no han fet res per posar-hi remei. “Com que els balins no travessen els vidres, els Mossos ens diuen que no s’hi pot fer res perqu√® no es pot descobrir la traject√≤ria de la bala”.

D’altra banda, el testimoni, que ha volgut mantenir la seva identitat oculta, ha assegurat que a l’edifici del carrer Pujades hi ha estelades i que, a causa dels atacs, molts ve√Įns han decidit treure les banderes.