TINDERCAT, LA INICIATIVA PER LLIGAR EN CATALÀ A TRAVÉS DE TWITER

Diumenge i dilluns el hashtag #TinderCat va ser trending topic a Twitter. Molts usuaris no sabien ben bé de què es tractava, però hores després un dels seus impulsors, el tiktoker Gerard Querol, ho va aclarir. En un principi, pretenia ser un espai per xerrar una estona a través de Twitter Spaces, una nova funció per a fer reunions en directe amb missatges de veu que està en proves. De moment, només poden crear reunions alguns usuaris i Querol en va decidir de crear-ne una sota la consigna “First Dates Catalunya: qui busqui parella que ho digui”.

A Twitter Spaces hi ha un moderador que pot afegir un màxim d’onze persones per parlar, però no hi ha límit d’oients i quan un usuari hi participa tots els seus seguidors poden entrar a la sala. D’aquesta manera, es va aconseguir que es connectessin més de tres-centes persones. Les qui podien parlar i buscaven parella deien els seus gustos mentre que les altres aconsellaven. Qui volia conèixer la persona que parlava, s’hi posava en contacte a través del hashtag #tindercat.

En veure l’èxit del hashtag, molts usuaris han aplaudit la idea i han celebrat que s’impulsin iniciatives com aquesta plenament en català. La idea és que aquest espai espontani es repeteixi els pròxims dies sense avís previ, tot i que alguns tuitaires demanen que es faci per Sant Jordi. De moment, la iniciativa ja compta fins i tot amb una cançó

477 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: