TONI ALBÀ CONTRAPROGRAMARÀ MANUELA CARMENA AMB UN PREGÓ ALTERNATIU

Les Festes de la Mercè comptaran enguany amb un pregó alternatiu, que contraprogramarà el parlament oficial que farà l’exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena i es podrà seguir des de la plaça de Sant Jaume a partir de les 18.30h. El pregó alternatiu serà una mica més tard, a les 20h, a la cruïlla entre Rambla Catalunya i la Gran Via, i servirà també per commemorar els dos anys dels fets del Departament d’Economia.

Organitzat per Assemblees de Treballadors en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC), la companyia TeatRe amb R de República i Moltes Mercès, l’acte portarà per títol “Mercè Republicana”, i estarà dirigit per Joan Lluís Bozzo. Hi participaran Lloll Bertran. Manel Barceló, Carme Sansa, el Senyor dels Llamps i Enric Majó, entre d’altres. Toni Albà serà l’encarregat de fer el contrapregó.Minuts abans, també davant del Departament d’Economia, tindrà lloc l’acte organitzat per Òmnium i l’ANC pels dos anys dels 20-S. Amb el nom “Veus pels drets i les llibertats”, comptarà amb personalitats del món cultural, polític, social i familiar dels polítics empresonats.

Està previst que comenci a les sis de la tarda i que s’allargui fins a les set. Servirà per recordar el 20 de setembre de l’any 2017, quan la Guàrdia Civil va entrar al Departament en una de les diverses operacions encaminades a impedir el referèndum de l’1-O. Desenes de milers de persones van sortir al carrer aquell dia i, de fet, els fets del 20-S han servit a la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat per justificar part de les acusacions contra els líders independentistes.
Informa:ELMON.CAT (19-9-2019)

320 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: