TONI ALBÀ TORNA AL PROGRAMA ” POLÒNIA ” DE TV3

L’actor Toni Albà torna dijous al programa de sàtira política ‘Polònia’, de TV3, segons que ha avançat el diari La República i ha confirmat ell a Twitter. La productora del programa, Minoria Absoluta, va apartar-lo temporalment tot just fa un any. Tot va començar amb una piulada d’Albà amb motiu del viatge de la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i el seu grup parlamentari a Waterloo, quan va escriure: ‘Vigila, no passis de llarg i vagis a petar a Àmsterdam… allà estaries com a casa i a més a més tindries tots els teus drets laborals respectats!’.

Després de rebre moltes acusacions de masclisme per aquesta piulada, Albà va explicar a VilaWeb que Toni Soler, cap de Minoria Absoluta, va comunicar-li la decisió de no comptar més amb ell com a actor. Albà va dir que se sentia trist i decebut, però amb la consciència tranquil·la. Segons ell, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va pressionar Minoria Absoluta. Quan va esclatar la polèmica, la CCMA va fer un comunicat criticant el piulet de l’actor.

Albà va demanar de no fer boicot contra el programa després que se l’apartés. Va dir que ‘només donaria ales als que voldrien tancar TV3’ i ‘no seria just’. Albà va agraïr tant el suport rebut com les crítiques. ‘Tots plegats reben molta pressió per aconseguir que cada setmana surti el “Polònia” que intenta fer riure a tothom. Hi ha pressions que venen per tots cantons, com podreu imaginar’, ha afegit.

Toni Albà no és treballador de Minoria Absoluta, sinó que és un actor contractat per a fer determinats papers, alguns dels quals són dels més celebrats de ‘Polònia’ com el de Juan Carlos I. Segons que explica, el programa li ha demanat que torni a interpretar el paper de Juan Carlos i de l’ex-conseller d’Acció Exterior Alfred Bosch.

Informa:ELMON.CAT (10-3-2020)

204 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: