TORNA LA SELECCIÓ CATALANA DE FUTBOL: JUGARÀ A GIRONA CONTRA JAMAICA EL 25

Tres anys després la selecció de futbol tornarà a jugar. Serà el pròxim dimecres 25 de maig (18.45h) contra la selecció de Jamaica, tal i com va confirmar fa uns dies el president Joan Soteras en una entrevista a aquest diari. Avui la Federació Catalana de Futbol ha anunciat oficialment la data del partit i l’escenari, que serà Montilivi, amb una capacitat per 11.200 espectadors.

D’aquesta manera Catalunya tornarà a disputar un partit amistós tres anys després del Catalunya-Veneçuela (2-1). L’espera l’ha provocada, com tantes altres coses, la pandèmia, i és que el partit contra Jamaica s’havia de disputar el 30 de març del 2020 a Lleida, però l’arribada de la Covid-19 i el confinament ho van impedir. La federació, però, ja tenia els acords tancats i per això s’ha mantingut el rival fins a trobar una data idònea per disputar el partit.

La data del 25 de maig, a priori, permetrà que tots els futbolistes catalans de 1a divisió i de les principals lligues europees, com la Premier, siguin seleccionables pel tècnic Gerard López, i és que hauran acabat la lliga el cap de setmana anterior. Els jugadors de 2a divisió A, en canvi, encara els quedarà disputar l’última jornada de lliga i, els que estiguin classificats com pot ser el cas del Girona, el play-off d’ascens.

El Catalunya-Jamaica serà el tercer partit consecutiu que la selecció catalana disputi a Montilivi després dels duels contra Tunísia el 2016 (3-3 i derrota 2-4 als penals) i Veneçuela el 2019 (2-1).
Informa:L’ESPORTIU.CAT (21-4-2022)

77 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: