TORRA, A JUDICI PELS LLAÇOS GROCS EL 25 I 26 DE SETEMBRE

El president de la Generalitat, Quim Torra, serà jutjat el 25 i 26 de setembre pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per un delicte de desobediència per no retirar els llaços grocs dels edificis oficials en període electoral.

La sala civil i penal del TSJCat ha notificat avui l’auto amb la relaciĂł de prova admesa per al judici contra el president Joaquim Torra pel delicte de desobediència o, subsidiĂ riament, un delicte de denegaciĂł d’auxili a l’autoritat competent i ha fixat la data del judici. L’origen de la causa ĂŠs la querella de la Fiscalia contra el president Torra per l’incompliment de les resolucions de la Junta Electoral Central per l’Ăşs de sĂ­mbols partidistes a institucions pĂşbliques en campanya electoral.

La Fiscalia de Catalunya demana per a Torra una pena d’un any i vuit mesos d’inhabilitaciĂł per exercir cĂ rrecs pĂşblics i una multa de 30.000 euros. Segons l’escrit d’acusaciĂł del ministeri pĂşblic, Torra era “conscient de la seva obligaciĂł de complir el que ordenava la Junta Electoral Central” i que tot i aixĂ­ va “desatendre obertament l’ordre” i no va ordenar retirar els llaços grocs i les pancartes en suport dels presos polĂ­tics.
Informa:ELNACIONAL.CAT (2-9-2019)
N.de la R.
EL TSJC ha demostrat ser una delegació del Tribunal Superior de Justícia de Castella, si mÊs no per la llengua en què ha estat redactada el requeriment.Aquest tribunal no pot ni redactar en català la notificació al president de la Generalitat? Quina justícia Ês aquesta!

230 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: