TORRA, A JUDICI PELS LLAÇOS GROCS EL 25 I 26 DE SETEMBRE

El president de la Generalitat, Quim Torra, serà jutjat el 25 i 26 de setembre pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per un delicte de desobediència per no retirar els llaços grocs dels edificis oficials en període electoral.

La sala civil i penal del TSJCat ha notificat avui l’auto amb la relaci√≥ de prova admesa per al judici contra el president Joaquim Torra pel delicte de desobedi√®ncia o, subsidi√†riament, un delicte de denegaci√≥ d’auxili a l’autoritat competent i ha fixat la data del judici. L’origen de la causa √©s la querella de la Fiscalia contra el president Torra per l’incompliment de les resolucions de la Junta Electoral Central per l’√ļs de s√≠mbols partidistes a institucions p√ļbliques en campanya electoral.

La Fiscalia de Catalunya demana per a Torra una pena d’un any i vuit mesos d’inhabilitaci√≥ per exercir c√†rrecs p√ļblics i una multa de 30.000 euros. Segons l’escrit d’acusaci√≥ del ministeri p√ļblic, Torra era “conscient de la seva obligaci√≥ de complir el que ordenava la Junta Electoral Central” i que tot i aix√≠ va “desatendre obertament l’ordre” i no va ordenar retirar els lla√ßos grocs i les pancartes en suport dels presos pol√≠tics.
Informa:ELNACIONAL.CAT (2-9-2019)
N.de la R.
EL TSJC ha demostrat ser una delegació del Tribunal Superior de Justícia de Castella, si més no per la llengua en què ha estat redactada el requeriment.Aquest tribunal no pot ni redactar en català la notificació al president de la Generalitat? Quina justícia és aquesta!

202 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: