TORRA, A LA CUP: CAL UN ACORD AMB ELS PRESSUPOSTOS PER ARRIBAR A LA REPÚBLICA

Torra respon a la CUP que Ă©s el seu “compromĂ­s” arribar a un acord sobre el pressupost i “avançar cap a la RepĂșblica”
Els cupaires s’han obert a negociar els comptes de l’any vinent si implica avançar nacionalment i socialment
Torra respon a la CUP que Ă©s el seu “compromĂ­s” arribar a un acord sobre el pressupost i “avançar cap a la RepĂșblica” ..

El pre­si­dent Quim Torra, ha cele­brat aquest dilluns que la CUP s’obri a nego­ciar el pres­su­post del 2020 si implica avançar naci­o­nal­ment i soci­al­ment. En una piu­lada , Torra ha res­post als cupai­res que arri­bar a un acord sobre els comp­tes Ă©s el seu com­promĂ­s i res­pon­sa­bi­li­tat. “Som-hi”, enco­ratja. “La majo­ria inde­pen­den­tista ens hem de posar d’acord en el pres­su­post i avançar cap a la RepĂșblica”, apunta en el tuit, que fa referĂšncia a les decla­ra­ci­ons de la CUP, dis­po­sada a par­lar dels comp­tes si suposa avançar naci­o­nal i soci­al­ment.

Quim Torra i Pla
✔@QuimTorraiPla

Som-hi! És el nostre compromĂ­s i la nostra responsabilitat. La majoria independentista ens hem de posar d’acord en el pressupost i avançar cap a la RepĂșblica. El projecte republicĂ  Ă©s el de la gent que ens va fer confiança als 70 diputats de la majoria. https://www.vilaweb.cat/noticies/la-cup-avisa-que-no-es-tanca-a-negociar-pressupostos-i-governabilitat-pero-nomes-si-suposa-avancar-nacional-i-socialment/ 


La CUP s’obre a negociar el pressupost si implica avançar nacionalment i socialment
El diputat de la CUP Vidal AragonĂ©s ha avisat que la seva formaciĂł no es tanca a negociar un futur pressupost ni una possible governabilitat a Catalunya, amb opciĂł d’entrada a govern, perĂČ nomĂ©s si s’avança nacionalment i socialment…

Informa:VILAWEB.CAT (5-8-2019)

342 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: