TORRA, A VIC: ” VOLEM QUE SIGUI UN PAÍS D’OPORTUNITATS “

El  president de la Generalitat, Quim Torra, ha reiterat el suport del govern envers el sector agrícola català i ha afirmat que vol que Catalunya “sigui un país d’oportunitats”.

Torra ho ha dit en una visita al Mercat del Ram de Vic en què ha apostat per fer arribar les comunicacions terrestres, digitals i les infraestructures necessàries arreu del territori i garantir que tots els ciutadans “puguin tirar endavant els seus projectes de vida”.

El president ha recorregut la fira osonenca amb l’alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, i la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Teresa Jordà i ha presidit el lliurament dels guardons del 37è Concurs català de Canals Porcines.

Quim Torra ha mostrat el seu respecte envers la “pagesia” i ha assegurat que “el govern no vol tenir un país buit, vol tenir un país viu”. El president afirma que “tots els camps i muntanyes de Catalunya, des de les Terres de l’Ebre fins al Pallars, passant per Osona, El Bages o l’Empordà” han de poder oferir als ciutadans les mateixes oportunitats.

 

“Necessitem que allà on no han arribat encara les suficients comunicacions terrestres i digitals hi arribin i allà on encara ens manquen algunes infraestructures hi arribin”, ha assenyalat Torra.

 

En aquests sentit ha apuntat que Catalunya ha de ser “un país d’oportunitats” i “sostenible” on tothom “pugui tirar endavant els seus projectes de vida”.

Torra ha fet aquestes declaracions en una visita al Mercat del Ram de Vic. Durant el recorregut, el president ha visitat l’Espai Terra i Cuina i la Mostra de Turisme. Alhora ha pogut veure la iniciativa Dissabte de Rams i Llibres, una proposta conjunta de les llibreries de Vic i Òmnium Cultural que reunirà una vintena llarga d’autors catalans que signaran les seves novetats de cara a Sant Jordi.

Posteriorment, al recinte firal del Sucre, s’ha apropat a l’espai on hi ha la mostra del bestiar que participarà al Concurs Nacional de Raça Bruna dels Pirineus i ha passat per l’exposició de canals porcines.

A l’espai VIT, el cap del govern ha presidit el lliurament dels guardons del 37è Concurs català de Canals Porcines.

Torra ha acabat la seva intervenció recordant els “companys presos i exiliats” que no podran passar la Setmana Santa ni la Pasqua a prop de les seves famílies. “Ens recordem d’ells més que mai i continuem el nostre combat per la llibertat”, ha sentenciat.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (13-4-2019)
590 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: