TORRA, A VIC: ” VOLEM QUE SIGUI UN PA√ćS D’OPORTUNITATS “

El¬† president de la Generalitat, Quim Torra, ha reiterat el suport del govern envers el sector agr√≠cola catal√† i ha afirmat que vol que Catalunya ‚Äúsigui un pa√≠s d‚Äôoportunitats‚ÄĚ.

Torra ho ha dit en una visita al Mercat del Ram de Vic en qu√® ha apostat per fer arribar les comunicacions terrestres, digitals i les infraestructures necess√†ries arreu del territori i garantir que tots els ciutadans ‚Äúpuguin tirar endavant els seus projectes de vida‚ÄĚ.

El president ha recorregut la fira osonenca amb l’alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, i la consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Teresa Jordà i ha presidit el lliurament dels guardons del 37è Concurs català de Canals Porcines.

Quim Torra ha mostrat el seu respecte envers la ‚Äúpagesia‚ÄĚ i ha assegurat que ‚Äúel govern no vol tenir un pa√≠s buit, vol tenir un pa√≠s viu‚ÄĚ. El president afirma que ‚Äútots els camps i muntanyes de Catalunya, des de les Terres de l‚ÄôEbre fins al Pallars, passant per Osona, El Bages o l‚ÄôEmpord√†‚ÄĚ han de poder oferir als ciutadans les mateixes oportunitats.

 

‚ÄúNecessitem que all√† on no han arribat encara les suficients comunicacions terrestres i digitals hi arribin i all√† on encara ens manquen algunes infraestructures hi arribin‚ÄĚ, ha assenyalat Torra.

 

En aquests sentit ha apuntat que Catalunya ha de ser ‚Äúun pa√≠s d‚Äôoportunitats‚ÄĚ i ‚Äúsostenible‚ÄĚ on tothom ‚Äúpugui tirar endavant els seus projectes de vida‚ÄĚ.

Torra ha fet aquestes declaracions en una visita al Mercat del Ram de Vic. Durant el recorregut, el president ha visitat l’Espai Terra i Cuina i la Mostra de Turisme. Alhora ha pogut veure la iniciativa Dissabte de Rams i Llibres, una proposta conjunta de les llibreries de Vic i Òmnium Cultural que reunirà una vintena llarga d’autors catalans que signaran les seves novetats de cara a Sant Jordi.

Posteriorment, al recinte firal del Sucre, s’ha apropat a l’espai on hi ha la mostra del bestiar que participarà al Concurs Nacional de Raça Bruna dels Pirineus i ha passat per l’exposició de canals porcines.

A l’espai VIT, el cap del govern ha presidit el lliurament dels guardons del 37è Concurs català de Canals Porcines.

Torra ha acabat la seva intervenci√≥ recordant els ‚Äúcompanys presos i exiliats‚ÄĚ que no podran passar la Setmana Santa ni la Pasqua a prop de les seves fam√≠lies. ‚ÄúEns recordem d‚Äôells m√©s que mai i continuem el nostre combat per la llibertat‚ÄĚ, ha sentenciat.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (13-4-2019)
447 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: