TORRA: ” CAP TRIBUNAL NI CAP ESTAT POT PROHIBIR UNA BANDERA DE LLIBERTAT “

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha mostrat ‚Äútotalment d’acord‚ÄĚ amb l’alcalde de Celr√† i membre de la CUP Dani Cornell√†, que aquest dilluns ha penjat a Twitter una foto de la fa√ßana de l’Ajuntament amb la bandera LGTBI i l’estelada al costat de la senyera, en resposta a la sent√®ncia del Tribunal Suprem que indica que aquests s√≠mbols no oficials no es poden lluir als edificis oficials. Cornell√† ha acompanyat la fotografia amb un text que afirmava que ‚Äúcap tribunal pot prohibir una bandera de llibertat‚ÄĚ. Torra ha repiulat aquest missatge acompanyat de la seva opini√≥: ‚ÄúTotalment d‚Äôacord. Ni cap tribunal, ni cap estat‚ÄĚ.

En paral·lel, el diputat al Parlament i vicepresident de la Mesa, Josep Costa, ha recordat també a Twitter que les primeres banderes que es van prohibir van ser les estelades, i que aleshores no hi va haver queixes més enllà de les que va pronunciar el col·lectiu independentista.

‚ÄúAra us prohibeixen la bandera LGTBI o la de qualsevol poble o causa amb la que us vulgueu solidaritzar. I despr√©s les pancartes feministes, antiracistes o pro-refugiats‚ÄĚ, ha vaticinat.

Informa:ELMON.CAT (1-6-2020)

232 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: