TORRA: ” CAP TRIBUNAL NI CAP ESTAT POT PROHIBIR UNA BANDERA DE LLIBERTAT “

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha mostrat “totalment d’acord” amb l’alcalde de CelrĂ  i membre de la CUP Dani CornellĂ , que aquest dilluns ha penjat a Twitter una foto de la façana de l’Ajuntament amb la bandera LGTBI i l’estelada al costat de la senyera, en resposta a la sentència del Tribunal Suprem que indica que aquests sĂ­mbols no oficials no es poden lluir als edificis oficials. CornellĂ  ha acompanyat la fotografia amb un text que afirmava que “cap tribunal pot prohibir una bandera de llibertat”. Torra ha repiulat aquest missatge acompanyat de la seva opiniĂł: “Totalment d’acord. Ni cap tribunal, ni cap estat”.

En paral¡lel, el diputat al Parlament i vicepresident de la Mesa, Josep Costa, ha recordat tambÊ a Twitter que les primeres banderes que es van prohibir van ser les estelades, i que aleshores no hi va haver queixes mÊs enllà de les que va pronunciar el col¡lectiu independentista.

“Ara us prohibeixen la bandera LGTBI o la de qualsevol poble o causa amb la que us vulgueu solidaritzar. I després les pancartes feministes, antiracistes o pro-refugiats”, ha vaticinat.

Informa:ELMON.CAT (1-6-2020)

287 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: