TORRA, CONTRA EL PROCESSAMENT DE 30 CÀRRECS DEL GOVERN: ” NINGÚ NO ENS FRENARÀ”

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet una declaració institucional al Palau de la Generalitat en resposta a la interlocutòria de processament del jutjat d’instrucció 13 de Barcelona d’una trentena de treballadors del govern, funcionaris i responsables polítics i privats per l’organització de l’1-O. Torra ha dit que és una ‘ofensiva més i una escalada en la persecució política’ de l’independentisme.

Torra ha criticat que la instrucció del jutjat 13 ‘consolida un estat d’excepció judicial’ i que el processament de responsables polítics és una ‘aberració democràtica’. Ha reiterat que la Generalitat no es va veure perjudicada econòmicament per l’1-O, negant qualsevol malversació, i ha afegit que no permetrà que ‘mai ningú desvirtuï ni pretengui anul·lar la voluntat del poble de Catalunya’.

‘No hi ha presons, multes exilis ni persecucions que puguin frenar l’anhel de llibertat del poble català’, ha dit. Torra ha expressat el ple suport del govern als processats, ha insistit en el compromís amb l’1-O. ‘Ho vam fer i ho tornarem a fer’, ha conclòs.

398 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: