TORRA CRITICA SÁNCHEZ: ” ES LIMITA A REPETIR ELS ANUNCIS DEL DIA ABANS “

El president de la Generalitat, Quim Torra, creu que les reunions de Pedro Sánchez amb els presidents autonòmics de cada diumenge serveixen de ben poca cosa.

En un comunicat de Govern, s’explica que durant la reunió Torra ha qüestionat les trobades perquè s’han convertit en “l’eco dels dissabtes”, ja que el president espanyol “es limita a repetir” els anuncis que ja ha fet el dia abans en roda de premsa.

Per aquest motiu, el cap de l’executiu català ha proposat celebrar les reunions de presidents els dissabtes, i que d’aquesta manera es fomenti el debat i les propostes territorials. “Que després el president traslladi als ciutadans el que hem decidit entre tots”, ha assenyalat.

Durant la reunió, Torra ha demanat al president Pedro Sánchez poder recuperar la capacitat de gestió de la pandèmia a Catalunya perquè “com més a prop dels ciutadans es prenguin les decisions, millor”.

En la roda de premsa de dissabte al vespre, però, el president espanyol ja va avançar que escoltaria els plans de desescalada de les autonomies, però va avisar que qui ho pilotaria “serà el govern espanyol”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (26-4-2020)

338 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: