TORRA DEMANA A L’EMPRESARIAT QUE RECLAMI PEL DÈFICIT FISCAL ” INSUPORTABLE “

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat als empresaris que, en qualitat de directius d’empreses que volen el millor per a Catalunya, reclamin a les administracions de l’Estat pel dèficit fiscal “insuportable” que pateix Catalunya i que, segons el seu parer, és un “llast immens” per a l’economia. Així ho ha dit Torra durant la seva conferència inaugural de la 30a Trobada d’Empresaris al Pirineu, que va arrencar ahir a la Seu d’Urgell amb algunes ponències i que clausurarà aquesta tarda el ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos.

Segons el president, aquest dèficit és “injust, crònic i estructural” i l’ha xifrat en 15.000 milions d’euros. Davant d’aquest escenari, ha asseverat que li “agradaria” que l’empresariat català que assisteix a la cimera qüestioni aquesta tarda Ábalos sobre això, a més d’altres qüestions com la millor gestió d'”infraestructures vitals” com l’Aeroport i el Port de Barcelona.

“Us imagineu la vostra empresa amb un 8% menys de sortida cada any? Qui gestiona l’aeroport? Com és possible que l’empresariat no reclami infraestructures vitals per al país?”, s’ha preguntat. Per això els ha demanat de traslladar aquestes qüestions al govern espanyol.

Informa:ELNACIONAL.CAT (7-6-2019)

396 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: