TORRA: ” ENS PODEM PERMETRE TENIR UN PRESIDENT A L’EXILI DESEMPARAT? EM PREOCUPA MOLT “

L’expresident de la Generalitat Quim Torra ha qüestionat aquest diumenge en una entrevista a El Punt Avui el paper que se li vol reservar al president a l’exili, Carles Puigdemont. “Ens podem permetre tenir un president a l’exili desemparat? Em preocupa molt”, ha advertit Torra. L’expresident assegura que li fa molta por la lectura que es pot fer en el terreny internacional: “És que em fa molta por com justifiquem davant el món que tenim un president a l’exili si no reconeixem que és el nostre president a l’exili. De debò: se’ns acabarà el relat internacional si ens fem trampes a nosaltres mateixos. I dic el mateix pel vicepresident Junqueras”.

Torra remcarca que cal tenir en compte que “més enllà de les nostres batusses, hi ha un relat internacional important” i que ell “almenys” durant la seva presidència, “podia anar pel món explicant que estàvem en clara oposició amb el govern espanyol” perquè li van tombar els pressupostos. “Però si li aprovem els pressupostos, els estats d’alarma, o anem a taules de diàleg inútils, quin relat internacional fem de l’opressió espanyola sobre Catalunya?” Per Torra és “molt important que continuï la figura de Puigdemont continuï sent la referència per a tot el país”.

“Que no haguem arribat a fer una investidura vol dir que ens continuem matant entre nosaltres. I, o aprenem que anem a fer la independència o no farem res”.
Informa:ELMON.CAT (4-4-2021)

224 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: