TORRA FA COSTAT A ALBERTO RODRÍGUEZ I RECORDA LA POCA SOLIDARITAT QUE ELL VA REBRE DELS COMUNS

El president Quim Torra, inhabilitat pel Tribunal Suprem espanyol, ha mostrat la seva solidaritat al diputat d’Unides Podem al congrés espanyol Alberto Rodríguez, també inhabilitat i a qui ahir la presidenta de la cambra, Meritxell Batet, va comunicar l’expulsió del congrés, tal com demanava el jutge Manuel Marchena. Torra ha recuperat un piulet del setembre del 2019, pocs dies abans de la ratificació de la seva inhabilitació, en què ironitzava sobre el suport antirepressiu de Catalunya en Comú arran d’unes declaracions de Jéssica Albiach que davant la inhabilitació demanava d’avançar les eleccions forçades.

“Si alguna cosa m’ha dolgut ha estat l’absoluta manca de solidaritat antirepressiva dels comuns amb el moviment independentista. La història ja dirà. Per mi, tot el suport a Alberto Rodríguez”, ha escrit.

Gonzalo Boye, advocat de Torra, també ha remarcat el paral·lelisme entre tots dos casos. Ha rescatat unes declaracions seves de quan van inhabilitar Torra, en què avisava que s’havia creat una nova jurisprudència: “Jo, si fos polític en exercici, estaria molt preocupat per aquesta jurisprudència que es crea ad hoc per als catalans, perquè qualsevol dia canvien l’objectiu i aquesta mateixa manera d’actuar l’aplicaran a uns altres.”
Com se sap Rodríguez vol posar una querella contra Batet, però la direcció dels Comuns ja ha dit que és a títol personal.
Informa:VILAWEB.CAT (22-X-2021)

188 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: