Torra tamb√© ha assegurat que cridar√† els alcaldes independentistes a la Generalitat per articular una “resposta de pa√≠s com la del primer i el tres d’octubre“. El president de la Generalitat ha lloat la figura de l’exalcalde de Barcelona,¬†Xavier Trias, de qui ha destacat la seva capacitat de parlar amb tothom. “Sempre et donava la m√†, no com d’altres”, ha ironitzat en relaci√≥ al gest afressiu de Manuel Valls d’aquest dissabte quan es va negar a saludar-lo.

Torra ho ha dit des d’Amer, el poble del president¬†Carles Puigdemont,¬†on ha assistit al ‘Dinar groc’. A l’acte tamb√© hi han participat la diputada de JxCat al Congr√©s,¬†Laura Borr√†s, l’exalcalde de Barcelona,¬†Xavier Trias, la periodista¬†Bea Taleg√≥n¬†i l’advocat¬†Gonzalo Boye.

“No hem improvisat. No √©s una aventura,¬†√©s un projecte pol√≠tic. I ara s’hi han sumat tres grans aliats: Marchena, la JEC i Llarena, perqu√® estan fent el que esper√†vem. Tenim la ra√≥ i sabem com la lluitarem”, ha dit Boye als presents, entre els aplaudiments del p√ļblic.