Torra tambĂŠ ha assegurat que cridarĂ  els alcaldes independentistes a la Generalitat per articular una “resposta de paĂ­s com la del primer i el tres d’octubre“. El president de la Generalitat ha lloat la figura de l’exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, de qui ha destacat la seva capacitat de parlar amb tothom. “Sempre et donava la mĂ , no com d’altres”, ha ironitzat en relaciĂł al gest afressiu de Manuel Valls d’aquest dissabte quan es va negar a saludar-lo.

Torra ho ha dit des d’Amer, el poble del president Carles Puigdemont, on ha assistit al ‘Dinar groc’. A l’acte tambĂŠ hi han participat la diputada de JxCat al CongrĂŠs, Laura BorrĂ s, l’exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, la periodista Bea TalegĂłn i l’advocat Gonzalo Boye.

“No hem improvisat. No ĂŠs una aventura, Ês un projecte polĂ­tic. I ara s’hi han sumat tres grans aliats: Marchena, la JEC i Llarena, perquè estan fent el que esperĂ vem. Tenim la raĂł i sabem com la lluitarem”, ha dit Boye als presents, entre els aplaudiments del pĂşblic.