TORRA: IMPULSAR L’AUTODETERMINACI√ď SI EL SUPREM EMET UNA CONDEMNA PER L’1-O

‚ÄúEfec¬≠ti¬≠va¬≠ment‚ÄĚ, ha tui¬≠tat Torra enlla√ßant l‚Äôentre¬≠vista a Mauri que s‚Äôha publi¬≠cat aquest dijous al mat√≠.

Quim Torra i Pla

‚úĒ@QuimTorraiPla

Efectivament. https://twitter.com/omnium/status/1151736825167437824 …

Òmnium Cultural

‚úĒ@omnium

ūüóěÔłŹ Entrevista a ‚Ā¶@marcelmauri, vicepresident d‚Äô@omnium‚Ā©: “Caldr√† exercir l’autodeterminaci√≥ si el Suprem la condemna” https://www.elnacional.cat/ca/politica/mauri-exercir-dret-autodeterminacio-suprem-condemna_404806_102.html¬†‚Ķ

Aix√≠, el pre¬≠si¬≠dent fa cos¬≠tat a Mauri que, tot i evi¬≠tar con¬≠cre¬≠tar amb quina f√≥rmula s‚Äôhau¬≠ria d‚Äôexer¬≠cir el dret a l‚Äôauto¬≠de¬≠ter¬≠mi¬≠naci√≥, ha dit que col¬∑lec¬≠ti¬≠va¬≠ment s‚Äôhaur√† d‚Äôestu¬≠diar a par¬≠tir de la ‚Äúlluita no vio¬≠lenta i la deso¬≠bedi√®ncia civil‚ÄĚ per trans¬≠for¬≠mar les ‚Äúrea¬≠li¬≠tats i lleis injus¬≠tes‚ÄĚ.

‚ÄúEl dret a votar es gua¬≠nya votant, si cal vota¬≠rem els cops que faci falta, l‚Äôexer¬≠cici del dret a l‚Äôauto¬≠de¬≠ter¬≠mi¬≠naci√≥ s‚Äôha de seguir defen¬≠sant‚ÄĚ, ha apun¬≠tat el vice¬≠pre¬≠si¬≠dent d‚Äô√ímnium, acon¬≠se¬≠guint aix√≠ el suport de Torra expres¬≠sat a Twit¬≠ter.

Mauri s‚Äôha refe¬≠rit tamb√© al pre¬≠si¬≠dent del govern espa¬≠nyol en fun¬≠ci¬≠ons, Pedro S√°nchez, l‚Äôha acu¬≠sat de tenir ‚Äúpoca volun¬≠tat per tro¬≠bar solu¬≠ci¬≠ons‚ÄĚ i ‚Äúd‚Äôinca¬≠pa¬≠ci¬≠tat per arris¬≠car-se‚ÄĚ en estar cen¬≠trat en un ‚Äútac¬≠ti¬≠cisme‚ÄĚ mar¬≠cat per les enques¬≠tes enlloc de tenir ‚Äútalla pol√≠tica‚ÄĚ.

Per aix√≤, Mauri ha apel¬∑lat als par¬≠tits inde¬≠pen¬≠den¬≠tis¬≠tes cata¬≠lans i els ha dema¬≠nat una res¬≠posta ‚Äú√†mplia‚ÄĚ, de ‚Äúcon¬≠sens‚ÄĚ perqu√® davant d‚Äôun estat que ‚Äúrepri¬≠meix‚ÄĚ la divisi√≥ de l‚Äôinde¬≠pen¬≠den¬≠tisme ‚Äúens fa m√©s d√®bils‚ÄĚ. ‚ÄúQuan som m√©s d√®bils √©s molt m√©s dif√≠cil poder mar¬≠car el to de la nego¬≠ci¬≠aci√≥, el di√†leg o la res¬≠posta davant de situ¬≠a¬≠ci¬≠ons tant greus‚ÄĚ, ha afir¬≠mat.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (18-7-2019)
N.de la R.
Tot aix√≤ s√≥n brindis al sol. L’autodeterminaci√≥ √©s ocupar els centres de poder i mantenir-s’hi.Fins quan perderem el temps amb collonades dial√®ctiques?

 

306 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: