TORRA: ” L’ÚNIC OBJECTIU DE L’ESTAT ÉS ABATRE L’INDEPENDENTISME “

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha denunciat aquest dimecres que l'”objectiu únic a abatre” que té l’Estat espanyol és “l’independentisme”, perquè tota l’estructura estatal està pensada per garantir la seva pròpia “supervivència”.

Des de Twitter, Torra s’ha referit de manera indirecta a la tempesta política desencadenada arran de la destitució del coronel en cap de la Comandància de la Guàrdia Civil a Madrid, Diego Pérez de los Cobos, després que es remetés a la jutgessa un informe crític amb la gestió de l’executiu davant de la manifestació del 8 de març.

Segons Torra, no “es pot parlar de deep state dins de l’Estat espanyol perquè tot l’Estat —partits, alts funcionaris, forces policials, judicatura, institucions, etc.— està construït sobre la base de la seva supervivència com a tal”.

No es pot parlar de “deep state” dins de l’estat espanyol, perquè tot l’estat -partits, alts funcionaris, forces policials, judicatura, institucions, etc- està construït sobre la base de la seva supervivència com a tal. D’aquí que l’objectiu únic a abatre és l’independentisme.

— Quim Torra i Pla (@QuimTorraiPla) May 27, 2020
“Per això l’objectiu únic a abatre és l’independènca”.
Informa:ELNACIONAL.CAT( 27-5-2020)

253 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: