TORRA: ” NO EM TREMOLARÀ EL POLS QUAN ARRIBI EL MOMENT “

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet una crida als partits independentistes a retrobar-se en la unitat després de la cita electoral del 26-M. En un breu parlament dirigit als socis de l’ANC al Tarraco Arena, Torra ha garantit que treballarà ‘incansablement per assolir un acord estratègic de les formacions independentistes’ i perquè ‘siguem capaços d’agafar el camí que ens porti de la manera més ràpida i eficaç cap a la independència’. ‘No em tremolarà el pols quan arribi el moment’, ha dit.

El cap de l’executiu s’hi ha referit després que l’entitat hagi validat aquest diumenge al migdia el full de ruta que planteja una DUI si l’independentisme supera el 50% dels vots en unes eleccions al Parlament. Torra ha agraït a l’Assemblea Nacional Catalana que es mantingui fidel al mandat de l’1-O i ‘a l’objectiu que tenim tots, que és el de la independència’.

El president Torra ha dit que comparteixen l’objectiu d’arribar a la independència ‘sempre per mitjans democràtics i no violents, i amb els actes de determinació que calgui fer’. També ha agraït a l’entitat ‘que sempre hi sigui’ i ha insistit que el seu compromís és fer la república i que aquest és l’únic mandat al qual deu obediència. Quim Torra també ha recordat que, quan el van investir president, va dir ‘que la llibertat del poble se l’havia guanyat el poble de Catalunya’.

Informa:VILAWEB.CAT (5-5-2019)
424 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: