TORRA: ” NO HI HA CAP ALTRE CAMÍ QUE LA CONFRONTACIÓ DEMOCRÀTICA “

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat que “no hi ha cap altre camí que la confrontació democràtica” després que el govern espanyol hagi advertit aquest divendres que portarà el pla d’acció exterior al Tribunal Constitucional si no el modifica.

Torra ha assenyalat a través d’una piulada a Twitter, que “a l’ofec financer” denunciat pel vicepresident Aragonès pels “impagaments” de les bestretes, i que portaran als tribunals, s’hi suma ara la voluntat del govern espanyol “d’acabar amb l’acció exterior catalana”. “No hi ha cap altre camí que la confrontació democràtica i la defensa dels nostres drets socials i polítics”, s’ha reafirmat.


@QuimTorraiPla
A l’ofec financer denunciat ahir pel Vicepresident -que portarem als Tribunals-, el Govern espanyol avui ens fa saber que vol acabar ara amb l’acció exterior catalana. No hi ha cap altre camí que la confrontació democràtica i la defensa dels nostres drets socials i polítics. https://twitter.com/alfredbosch/status/1164880195188342786 …


@AlfredBosch
L’acció exterior de Catalunya no només és legal i legítima, sinó que és necessària. Farem front a l’enèsima arbitrarietat del Govern espanyol.

A aquesta decisió de Madrid també hi ha reaccionat a les xarxes el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, que ha criticat la gestió dels socialistes al capdavant del govern espanyol pel que fa a Catalunya: “Em costa veure alguna diferència amb Mariano Rajoy”, ha assenyalat. I ha afegit: “Després alguns se sorprenen que no vulguem facilitar gratis la investidura de Sánchez”.

Informa:ELNACIONAL.CAT (23-8-2019)

316 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: