TORRA: ” NO RENUNCIARÉ MAI A CULMINAR LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA “

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha qüestionat que el govern espanyol vulgui un ‘diàleg seriós i real’ si l’advocacia de l’estat espanyol impugna resolucions del Parlament de Catalunya com la que van presentar JxCat, ERC i la CUP per debatre sobre autodeterminació a la cambra.

‘A proposta de l’advocat de l’estat, el TC ens ordena “impedir, paralitzar qualsevol iniciativa” d’unes resolucions del parlament sobre l’Acord Nacional per a l’exercici dret autodeterminació. No renunciaré mai a culminar el procés d’independència de Catalunya’, ha escrit a Twitter.

Quim Torra i Pla

@QuimTorraiPla
· 9h
1/2 A proposta de l’Advocat de l’Estat, el TC ens ordena “impedir, paralitzar cualquier iniciativa” d’unes resolucions del Parlament sobre l’Acord Nacional per a l’exercici dret autodeterminació. No renunciaré mai a culminar el procés d’independència de Catalunya.

Quim Torra i Pla

@QuimTorraiPla
2/2 Quin diàleg seriós i real vol tenir el Gobierno si a través de l’Advocacia impugna les resolucions sobre el dret d’autodeterminació i el TC ordena que ens abstinguem fins i tot de parlar-ne? Quines garanties tenim si la repressió no s’atura?

A més, afegeix: ‘Quin diàleg seriós i real vol tenir el govern si a través de l’advocacia impugna les resolucions sobre el dret d’autodeterminació i el TC ordena que ens abstinguem fins i tot de parlar-ne? Quines garanties tenim si la repressió no s’atura?’.
Informa:VILAWEB.CAT (23-12-2019)

199 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: