TORRA POSA A DISPOSICI√ď D’OPEN ARMS ELS PORTS DE CATALUNYA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha posat a disposici√≥ de l’ONG Proactiva Open Arms els ports de Catalunya “davant de les situacions de bloqueig com l’actual”. En una piulada dirigida a l’organitzaci√≥ i al seu fundador, Torra afirma que els ports catalans “sempre estaran a la seva disposici√≥”.

Davant de situacions de bloqueig com l’actual, els ports de Catalunya sempre estaran a la vostra disposici√≥, @openarms_fund i @campsoscar. Aquest √©s un comprom√≠s de la majoria parlament√†ria i un consens social de la ciutadania catalana. https://t.co/C4wJXPE6BN

‚ÄĒ Quim Torra i Pla (@QuimTorraiPla) August 2, 2019
El president del Govern ha assegurat que aquest √©s el comprom√≠s del Parlament i que compta amb el consens de la ciutadania catalana. El vaixell de l’oenag√© Open Arms porta a bord 124 persones rescatades al mar Mediterrani, segons ha explicat l’entitat. Ahir al vespre anunciava que n’havia salvat 55 d’una pastera a punt d’enfonsar-se i hores m√©s tard duia a terme un segon rescat de 69 persones m√©s.

Aquest oferiment arriba just despr√©s que el govern espanyol, a trav√©s de la ministra Isabel Cel√°a, hagi llan√ßat un advertiment a l’ONG empla√ßant-los a “seguir les normes actuals”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (2-8-2019)

N.de la R.
No ser√© jo qui m’oposi a la solidaritat que representa salvar vides.Per√≤ en lloc d’atacar els efectes s’hauria d’anar a les causes i controlar les m√†fies que propicien aquestes morts al mar.I de passada recordar que Catalunya deu ser el pa√≠s m√©s solidari del m√≥n amb totes les causes. Ll√†stima que de vegades no som solidaris amb nosaltres mateixos que √©s el principi de tot

211 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: