TORRA POSA A DISPOSICIÓ D’OPEN ARMS ELS PORTS DE CATALUNYA

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha posat a disposició de l’ONG Proactiva Open Arms els ports de Catalunya “davant de les situacions de bloqueig com l’actual”. En una piulada dirigida a l’organització i al seu fundador, Torra afirma que els ports catalans “sempre estaran a la seva disposició”.

Davant de situacions de bloqueig com l’actual, els ports de Catalunya sempre estaran a la vostra disposició, @openarms_fund i @campsoscar. Aquest és un compromís de la majoria parlamentària i un consens social de la ciutadania catalana. https://t.co/C4wJXPE6BN

— Quim Torra i Pla (@QuimTorraiPla) August 2, 2019
El president del Govern ha assegurat que aquest és el compromís del Parlament i que compta amb el consens de la ciutadania catalana. El vaixell de l’oenagé Open Arms porta a bord 124 persones rescatades al mar Mediterrani, segons ha explicat l’entitat. Ahir al vespre anunciava que n’havia salvat 55 d’una pastera a punt d’enfonsar-se i hores més tard duia a terme un segon rescat de 69 persones més.

Aquest oferiment arriba just després que el govern espanyol, a través de la ministra Isabel Celáa, hagi llançat un advertiment a l’ONG emplaçant-los a “seguir les normes actuals”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (2-8-2019)

N.de la R.
No seré jo qui m’oposi a la solidaritat que representa salvar vides.Però en lloc d’atacar els efectes s’hauria d’anar a les causes i controlar les màfies que propicien aquestes morts al mar.I de passada recordar que Catalunya deu ser el país més solidari del món amb totes les causes. Llàstima que de vegades no som solidaris amb nosaltres mateixos que és el principi de tot

361 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: