TORRA RECLAMA A SÁNCHEZ MESURES URGENTS PER EVITAR UNA “CATÀSTROFE “

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet avui l’enèsima crida l’executiu de Pedro Sánchez a prendre mesures urgents per evitar que la crisi del coronavirus esdevingui “una crisi econòmica i social catastròfica”.

Torra ha recordat en un missatge a Twitter en acabar la reunió del Consell Executiu que el Govern porta setmanes insistint que “aquesta crisi l’han de pagar les Administracions, i no les persones ni les empreses”. Així el president afirma que “Si urgentment no penen les decisions que calen, la crisi sanitària esdevindrà una crisi econòmica i social catastròfica”.

Quim Torra i Pla

@QuimTorraiPla
Venim insistint des de fa setmanes que aquesta crisi l’han de pagar les Administracions, i no les persones ni les empreses. Si urgentment no prenem les decisions que calen, la crisi sanitària esdevindrà una crisi econòmica i social catastròfica. Fem-ho fàcil i fem-ho ja! https://twitter.com/quimtorraipla/status/1244310997210365954 …

Quim Torra i Pla

@QuimTorraiPla
Reunió d’avui. 3 idees clau:

1⃣Donar seguretat i confiança a treballadors i autònoms: renda bàsica universal
2⃣Liquiditat a empreses: moratòria total impostos i suspensió quotes autònoms
3⃣Qui s’ha d’endeutar són les Administracions, no les persones ni les empreses

“Fem-ho ja”, clama Torra, que acompanya la seva demanda amb les mesures que va plantejar diumenge passat a la reunió dels presidents amb Pedro Sánchez.
Informa:ELNACIONAL.CAT (31-3-2020)

283 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: