TORRA RESPON A ASENS: ” EL QUE NECESSITEM ÉS UNA CATALUNYA INDEPENDENT “

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reaccionat a la crida que Jaume Asens ha fet a ERC, quan ha retret als republicans el vot en contra a la pròrroga de l’estat d’alarma pel coronavirus amb l’expressió “Més Tardà i menys Torra”.

El president català no ha trigat gens a recollir el guant i per mitjà d’un tuit ha assegurat a Asens que “el que necessitem és una Catalunya independent”, per afegir tot seguit que espera que “algun dia tornis a defensar l’exercici del dret a l’autodeterminació del teu país”.

Quim Torra i Pla
✔
@QuimTorraiPla
Estimat @Jaumeasens, el que necessitem és una Catalunya independent. Espero que algun dia tornis a defensar l’exercici al dret a l’autodeterminació del teu país. Una CAT justa, igualitària, tolerant, emprenedora, verda, radicalment democràtica i amb ecrupolós respecte pels DDHH https://twitter.com/elpuntavui/status/1257968486246203393 …

El Punt Avui 🎗️
@elpuntavui
Jaume Asens, d’En Comú-Podem, es dirigeix a Rufián d’ERC: “Necessitem més Tardà i menys Torra” #EnTempsRealEPA http://www.elpuntavui.cat/en-temps-real.html …

Torra ha insistit que el futur passa per una Catalunya “justa, igualitària, tolerant, emprenedora, verda, radicalment democràtica i amb escrupolós respecte pels drets humans”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (6-5-2020)

212 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: