TORRA, SOBRE SÁNCHEZ: ” NO HA RESPOST NI UNA DE LES 40 PETICIONS “

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha lamentat aquest dissabte que el president espanyol, Pedro Sánchez, “no ha respost ni una” de les 40 propostes que li va plantejar fa quinze dies per a al reactivació econòmica de Catalunya, degut a la pandèmia del coronavirus.

En una piulada, Torra s’ha referit específicament a una d’aquestes propostes, que l’Estat “s’aboqui a tirar endavant el Pla Delta consensuat entre tots els alcaldes”. Torra ha dit que plantejarà la qüestió diumenge a la reunió amb Sánchez i la resta de presidents autonòmics.

“Des del primer moment, hem demanat a l’Estat que s’aboqui a tirar endavant el Pla Delta consensuat entre tots els alcaldes. Fa 15 dies va ser una de les 40 reivindicacions que vaig plantejar al President Sánchez. No n’ha respost ni una. Hi tornarè demà. És urgent. El Delta és en risc!”, ha afirmat, després d’un nou trencament de la barra del Trabucador.

Quim Torra i Pla
✔
@QuimTorraiPla
Des del 1r moment, hem demanat a l’Estat que s’aboqui a tirar endavant el Pla Delta consensuat entre tots els Alcaldes. Fa 15 dies va ser una de les 40 reivindicacions que vaig plantejar al President Sánchez. No n’ha respost ni una. Hi tornaré demà. És urgent.El Delta és en risc! https://twitter.com/ACNebre/status/1269182239805505536 …

ACNebre
@ACNebre
Nou trencament a la barra del #Trabucador del #delta de l’Ebre causada per la pujada de la marea. Infosa reclama “celeritat” i “efectivitat” en les actuacions del govern espanyol http://ow.ly/ueOn30qNacV

En una atenció a mitjans divendres des del Masnou, Torra va explicar que a Catalunya li calen 15.000 milions d’euros per sortir de la crisi de la Covid-19: 5.000 euros fan referència al sobrecost de la pandèmia, 5.000 haurien de venir dels fons europeus, 2.500 a través d’un augment del dèficit a l’1% i 2.500 milions autoritzant l’ús del superàvit dels ajuntaments.
Informa:ELNACIONAL.CAT (6-6-2020)

306 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: