TORRA TORNA A PROPOSAR AL PARLAMENT FER UN NOU REFERÈNDUM

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet una crida a ERC per mantenir la unitat de l’independentisme i ha recuperat la proposta de fer un nou referèndum d’independència, que ja va plantejar al parlament després de la sentència del Tribunal Suprem espanyol contra el procés.

Govern. Generalitat
✔
@govern
▶️ #President @QuimTorraiPla: “La formula per assolir la independència és fer-ho junts sempre: contra la repressió de l’estat espanyol i a favor del dret d’autodeterminació. Vaig fer una proposta per tornar a votar la independència. Jo hi soc, hi és tota la Cambra?” #Parlament

‘Jo aquí, després de la sentència de l’1-O, vaig fer una proposta, tornar a passar per les urnes per fer un referèndum. Jo sóc aquí. És aquí tota la cambra?’, s’ha preguntat Torra, en una resposta al president d’ERC al parlament, Sergi Sabrià, durant la sessió de control.

El president ha deixat clar que manté la seva proposta de referèndum i que pensa tirar-la endavant ‘com més aviat millor’. Per això, ha fet una crida a ERC per posar-se d’acord amb JxCat per avançar cap a la independència.
Informa:VILAWEB.CAT (17-6-2020)

196 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: