TORRA TROBA UNA “FALTA DE RESPECTE” NEGAR-SE AL CONFINAMENT TOTAL

El President de la Generalitat, Quim Torra, troba una “falta de respecte” les afirmacions que menyspreen la proposta del Govern a procedir a un confinament total per la pandèmia del coronavirus.

En una piulada al seu compte oficial, Torra ha respost al ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska que havia dit en una entrevista a Catalunya RĂ dio que “les mesures adoptades pel govern sĂłn les necessĂ ries per la situaciĂł actual”.

Quim Torra i Pla
✔
@QuimTorraiPla
Aquestes preguntes del Ministre Marlaska no són només una falta de respecte al Govern de Catalunya, a la que ja estem acostumats, sinó a tots aquells països que han implantat el confinament total per a protegir els seus treballadors i tota la població. L’últim, Nova Zelanda. https://twitter.com/catalunyaradio/status/1242000593922727936 …

Catalunya RĂ dio
✔
@CatalunyaRadio
Replying to @CatalunyaRadio
🔴 Fernando Grande-Marlaska, ministre de l’Interior, a @maticatradio: “Què ĂŠs confinament total? Què ĂŠs l’activitat econòmica essencial? Les mesures adoptades pel govern sĂłn les necessĂ ries per la situaciĂł actual” #CoronavirusCatRĂ dio http://catradio.cat/directe

Marlaska havia preguntat retòricament quina ĂŠs l’activitat essencial segons el Govern, o a què es refereix exactament quan parla de confinament total. Unes declaracions que, segons Torra, sĂłn una falta de respecte no nomĂŠs cap al Govern sinĂł tambĂŠ cap a la resta de mesures que sĂ­ que han adaptat aquestes mesures.
Informa:ELNACIONAL.CAT (23-3-2020)

136 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: