TORRA TROBA UNA “FALTA DE RESPECTE” NEGAR-SE AL CONFINAMENT TOTAL

El President de la Generalitat, Quim Torra, troba una “falta de respecte” les afirmacions que menyspreen la proposta del Govern a procedir a un confinament total per la pandèmia del coronavirus.

En una piulada al seu compte oficial, Torra ha respost al ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska que havia dit en una entrevista a Catalunya Ràdio que “les mesures adoptades pel govern són les necessàries per la situació actual”.

Quim Torra i Pla
✔
@QuimTorraiPla
Aquestes preguntes del Ministre Marlaska no són només una falta de respecte al Govern de Catalunya, a la que ja estem acostumats, sinó a tots aquells països que han implantat el confinament total per a protegir els seus treballadors i tota la població. L’últim, Nova Zelanda. https://twitter.com/catalunyaradio/status/1242000593922727936 …

Catalunya Ràdio
✔
@CatalunyaRadio
Replying to @CatalunyaRadio
🔴 Fernando Grande-Marlaska, ministre de l’Interior, a @maticatradio: “Què és confinament total? Què és l’activitat econòmica essencial? Les mesures adoptades pel govern són les necessàries per la situació actual” #CoronavirusCatRàdio http://catradio.cat/directe

Marlaska havia preguntat retòricament quina és l’activitat essencial segons el Govern, o a què es refereix exactament quan parla de confinament total. Unes declaracions que, segons Torra, són una falta de respecte no només cap al Govern sinó també cap a la resta de mesures que sí que han adaptat aquestes mesures.
Informa:ELNACIONAL.CAT (23-3-2020)

261 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: