TORRENT ES PLANTA DAVANT EL TC: AL PARLAMENT S’HI PARLARÀ DE TOT

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, manté que els diputats han de poder debatre de qualsevol qüestió. Així ho ha defensat aquest matí després que Tribunal Constitucional suspengués les últimes resolucions sobre l’autodeterminació i advertís a Torrent dels riscos penals que suposa desobeir les ordres.

“Els catalans i les catalanes continuaran pensant el que pensen, hi hagi qui hi hagi davant de la institució”, ha anunciat el president de la cambra catalana davant de les advertències de l’alt tribunal. En aquest sentit, Torrent ha deixat clar que no deixarà que la “censura” entri al Parlament. A més, ha recordat que “hem aprovat resolucions sobre l’autodeterminació des del 1989, per tant no es una cosa nova”.

“Sànchez, pitjor que Rajoy”

Per altra banda, també ha carregat durament contra el president en funcions Pedro Sànchez, a qui ha li ha etzibat que “de cada vegada s’assembla més a Rajoy”. I ha afegit que “està superant a dinàmica absurda, ineficaç i perillosa del govern del PP”. Torrent ho ha dit l’endemà d’un debat en què el candidat socialista ha apujat el to contra l’independentisme.

Malgrat això, Torrent ha insistit a Sánchez que encara “té una oportunitat per treure la política dels tribunals”, instant-lo a que opti pel diàleg.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (5-11-2019)

283 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: